VI HJELPER DEG MED Å GJØRE BILEN DIN SOMMERKLAR

TA EKSTRA GODT VARE PÅ BILEN FØR DU LEGGER UT PÅ TUR I SOMMER

Dagene er lengre og lysere og dette betyr at sommeren snart er her. Dette er sommeren for turer rundt om i vårt langstrakte land. Om du skal ut på dagstur eller langtur, hjelper vi deg med å gjøre bilen din ferieklar. Vi har også et rikt utvalg av tilbehør til din Toyota.

Gjør bilen din ferieklar med Toyota Originalservice.  

Toyota Relax

Ved kjøp av ny Toyota kan du oppnå inntil 10 års garanti med Toyota Relax - en serviceaktivert garanti.

Garantien gis årlig fra år 4 til bilen er 10 år eller i inntil 200.000 km (det som først inntreffer), ved årlig utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Toyota Relax gjelder også brukte Toyota, selv om du ikke har fulgt serviceintervallene hos Toyota tidligere.

Mer om garantier
Toyota Relax

Er bilen din ferieklar?

Nærmer det seg tiden for en årlig sjekk av bilen, anbefaler vi at du tar denne sjekken før du legger ut på tur i sommer. Da er du trygg på at sikkerheten på bilen din er ivaretatt. Tar du Toyota Originalservice hos en av våre Toyota-forhandlere sørger vi også for at programvaren i bilen din er oppdatert. Du får også automatisk nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare.

TILBEHØR SOM GJØR BILEN KLAR FOR SOMMEREN

PLANLEGG FOR EN BEKYMRINGSFRI SOMMER

Tilbehør spesialtilpasset din Toyota.

Vi tilbyr et rikt spekter av originale tilbehørsprodukter for enhver livsstil. Alt fra låsbare takstativer, sykkelholdere og takbokser til spesialtilpassede bagasjeromsmatter for beskyttelse av bilens originale teppe i bagasjerommet.

RENS AV KLIMAANLEGG

Har du vond lukt inne i bilen, kan det være på tide med en rens av klimaanlegget. Det er forskjellige metoder som benyttes for rens av klimaanlegg. De fleste er basert på at klimaanlegget kjøres i sirkulasjonsmodus, og det tilsettes en rensegass, som dreper mikroorganismer og fjerner vond lukt. Les mer her

Fra kr. 950,-*

*Prisen er uten friskluftfilter

MYT TILKOBLEDE TJENESTER

LIVET SKJER NÅR DU ER TILKOBLET

Alt du trenger til bilen din lett tilgjengelig

Med MyT appen kan du legge til bilen din for å bestille service, laste ned apper til multimediaenheten, ordne med finansiering, forsikring og mer.

SOMMERDEKK

BEDRE FESTE TIL SOMMERENS EVENTYR

Det er viktig med en sjekk av sommerdekkene før ferien. Dette er en billig forsikring. Dekkene taper stabilitet ved svingkjøring, samt vannplanings- og bremseegenskaper etter hvert som de slites. Nye dekk har lavere rullemotstand, noe som gir både lavere forbruk og mindre utslipp. Etter ca. 3 år begynner gummien å bli hardere og veigrepet reduseres. Dekkene vi leverer er ferskvare og tilfredsstiller disse kravene. Lovens krav til minimum mønsterdybde er 1,6 mm på sommerdekk.

TOYOTA PROTECT

EN LAKKBEHANDLING SOM SØRGER FOR GLANS ÅR ETTER ÅR

En helt ny lakkbehandling som sørger for langvarig glans

Toyota ProTect er en revolusjonerende behanding av lakken basert på NASAs forskning og utvikling innenfor overflatebehandlinger. Toyota ProTect er ikke en konvensjonell poleringsvoks eller lakkforsegler. Det en en helt ny type behandling av lakken, som danner en monokylær forbindelse med bilens lakk og skaper en ekstrem sterk og holdbar forsegling. Når bilen din er behandlet med Toyota ProTect langtidsbeskyttelse har beskyttelsen 5 års garanti. Ta kontakt med din Toyota-forhandler for mer informasjon.